MEES staat garant voor gezond, vers, eerlijk en vooral smakelijk eten

Gezonde catering

MEES biedt gezonde catering aan die ook nog eens vers, eerlijk en smakelijk is. Het is een hele uitdaging om dagelijks de verleiding van zoete en vette snacks te weerstaan. MEES weet hoe ‘gezond’ en ‘lekker’ het beste samengaan. Want met een gezonder voedingsaanbod, maken mensen gezondere keuzes. Daarom is onder andere op scholen steeds meer aandacht voor gezond en verantwoord eten.

Tevens staan onze horecamedewerkers in contact met de gasten en informeren ze over de gezonde keuzes; waarom is iets een gezonde keuze en waarom wordt het product op een specifieke manier bereidt?

Onze medewerkers informeren, inspireren en stimuleren tot een vitalere levensstijl.

Verder draagt de omgeving en sfeer bij aan het maken van gezonde keuzes. Tevens zorgen wij, door middel van duidelijke communicatie, voor een verdere bewustwording en meer informatie, waarom bepaalde keuzes bijdragen aan een gezonde levensstijl. Daarbij stimuleren wij het maken van gezonde keuzes door middel van ‘nudging’, en door de omgeving slim in te richten geven wij onze gasten een zet in de goede richting. Daarnaast beperken wij niet alleen de ongezonde keuzes, maar wij sturen en stimuleren gasten vooral, waardoor zij zelf hun gezonde keuze maken.

Overal een gezonde catering

De Gezonde Schoolkantine is een langlopend project van het Voedingscentrum. Hieraan zijn scherpe richtlijnen verbonden. Want een gezonde catering op vo- en mbo-scholen moet leiden tot betere keuzes op latere leeftijd in het bedrijfsleven. Dat vooruitzicht wilt u namelijk toch ook voor uw leerlingen en studenten? Ook kan MEES bijdragen om het predicaat De Gezonde Schoolkantine te krijgen.

Wij helpen echter niet alleen scholieren en studenten met gezonde schoolcatering. Ook bij bedrijfscatering en de catering in ziekenhuizen helpen we uw medewerkers en bezoekers gezond en fit te blijven. Bovendien wordt het eten van MEES zo gepresenteerd, dat de gezonde keuzes altijd in het oog springen. Op deze manier dragen we bij aan een gezonde (eet)omgeving, zoals omschreven staat in het Nationaal Preventieakkoord tegen overgewicht en obesitas.

Kortom MEES staat garant voor gezonde catering die ook nog eens vers, eerlijk en smakelijk is. We bieden een ruim aanbod, tegen goede prijzen. Daarbij maakt onze presentatie het kiezen voor gezonde broodjes, salades en maaltijden nog makkelijker.