Het is een hele uitdaging om dagelijks de verleiding van zoete en vette snacks te weerstaan. MEES weet hoe ‘gezond’ en ‘lekker’ het beste samengaan. Want met een gezonder voedingsaanbod, maken mensen gezondere keuzes. Daarom is hier onder andere op scholen steeds meer aandacht voor.
Onze horecamedewerkers staan in contact met de gasten en informeren over de gezonde keuzes; waarom is iets een gezonde keuze en waarom wordt het product op een specifieke manier bereidt?
Onze medewerkers informeren, inspireren en stimuleren tot een vitalere levensstijl.
Verder draagt de omgeving en sfeer bij aan het maken van gezonde keuzes. Tevens zorgen wij, door middel van duidelijke communicatie, voor een verdere bewustwording en meer informatie, waarom bepaalde keuzes bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het maken van gezonde keuzes stimuleren wij door middel van ‘nudging’. Door de omgeving slim in te richten geven wij onze gasten een zet in de goede richting. Wij beperken niet alleen de keuzes (bijvoorbeeld door geen frituursnacks meer aan te bieden) maar wij sturen en stimuleren gasten vooral, waardoor zij zelf hun gezonde keuze maken.