Voedzame en op maat gemaakte maaltijden

Catering voor zorg

De catering in een ziekenhuis vraagt om gezonde, voedzame en op maat gemaakte maaltijden. Bovendien is een ziekenhuisrestaurant een plek waar patiënten, bezoekers en personeel voor even een momentje voor zichzelf kunnen nemen. Onze professionals zorgen niet alleen voor eten en drinken, ze bieden ook een luisterend oor wanneer dit nodig is.

Geïnteresseerd in ziekenhuis catering?

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

Counter en/of restaurant

In de ziekenhuisrestaurants van MEES krijgen gasten dagverse maaltijden boordevol vitaminen. De visie op gezonde catering komt hier volledig tot zijn recht, omdat gezonde en voedzame voeding in deze setting een must is. Naast verse sappen en smoothies, maakt MEES ook heerlijke soepen en luxe broodjes. Avondmaaltijden ontbreken uiteraard ook niet.

Coffeecorner

In een hectische omgeving van een ziekenhuis is een goede kop koffie onmisbaar. Het sleept medewerkers en bezoekers de dag door na een lange nacht, biedt comfort en geeft energie. Ook hier komt MEES om de hoek kijken, compleet met lekkere versnaperingen voor erbij. Bovendien zijn er ook verschillende soorten thee verkrijgbaar. Aan de statafels is voldoende ruimte voor een korte koffiepauze en een praatje.

Vendingmachine

Hebben uw medewerkers en bezoekers zo nu en dan behoefte aan een oppepper? In de vendingmachines van MEES vinden ze zoete, hartige en vooral lekkere tussendoortjes. Zo bieden we naast snoep en frisdrank ook vers fruit en complete maaltijden aan. De keuze is groot, voor zowel de grote als de kleine trek.

Catering op locatie

Tijdens een nieuwjaarsontbijt, kerstviering, netwerkbijeenkomst, open dag of afscheid van een medewerker wil je graag wat extra’s doen. MEES ziet banqueting als meer dan een hapje en een drankje. Een buffet, volledig diner, walking diner of live cooking wordt zo onderdeel van het entertainment. Met catering voor zorg op maat is er dan ook heel veel mogelijk.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?