Niet alleen een plek voor een hapje en een drankje

Catering voor bedrijven

Het bedrijfsrestaurant van MEES op het werk is een plek voor een hapje en een drankje. Het is een plek die uw medewerkers verbind. Ook met drukte, flexibele werkplekken en variërende werktijden.

MEES heeft aandacht voor presentatie en denkt mee over cateringconcepten die passen bij uw bedrijf. Daarom is de bedrijfscatering altijd uniek, eigen, stijlvol én smaakvol. Uiteraard zijn de gerechten ambachtelijk, natuurlijk, huisgemaakt en elke dag vers gemaakt. De sfeer in de ruimte wordt verhoogd door live cooking, waardoor uw medewerkers vol frisse energie weer door kunnen.

Geïnteresseerd in bedrijfscatering?

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

Coffeecorner

Koffie, weinig is net zo verkwikkend op een werkdag. De coffeecorner van MEES opent vroeg en sluit laat. Het is een ontmoetingsplek voor collega’s, waar altijd tijd is voor een korte werkonderbreking onder het genot van een kop koffie of thee met een koekje, croissantje of een hartige versnapering. Bovendien biedt de coffeecorner ruimte voor een kort werkoverleg aan de statafel.

Vendingmachine

Hebben uw medewerkers zo nu en dan behoefte aan een oppepper? In de vendingmachines van MEES op het werk vinden ze zoete, hartige en vooral lekkere tussendoortjes. Zo bieden we naast snoep en frisdrank ook vers fruit en complete maaltijden aan. De keuze is groot, voor zowel de grote als de kleine trek. De bedrijfscatering wordt aangepast aan de behoeften van uw werknemers.

Vergaderservice

Op sommige momenten wil je slimmer met tijd omgaan. Het is dan een uitkomst om tijdens een vergadering te lunchen. Ook hier verzorgt MEES de gehele omlijsting: van de koffie en thee tot een uitgebreide lunch of zelfs een diner. Alles wordt netjes klaargezet en achteraf opgeruimd. Zo kan uw gezelschap zich op de belangrijke zaken richten.

Catering op maat

Kent uw bedrijf lange werkdagen met piekmomenten, ploegendiensten en regelmatig overwerken? Dan vraagt dat om een extra maaltijdservice voor uw medewerkers. MEES is flexibel inzetbaar en daardoor dé bedrijfscateraar die meebeweegt met wisselende wensen.

Late avondploegen en medewerkers die overwerken kunnen genieten van een maaltijd bereid door MEES. Maar ook voor een lunchpakket of een maaltijd bij calamiteiten behoren tot de mogelijkheden. Indien gewenst leveren we een op maat samengestelde maaltijd of buffet. Zo past MEES zich aan, aan de werkomgeving.

Catering op locatie

Tijdens een nieuwjaarsontbijt, kerstviering, netwerkbijeenkomst, open dag of afscheid van een medewerker wil je graag wat extra’s doen. MEES ziet banqueting als meer dan een hapje en een drankje. Een buffet, volledig diner, walking diner of live cooking wordt zo onderdeel van het entertainment. Met catering op locatie is dan ook heel veel mogelijk.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?