Conceptontwikkeling

Meer dan catering alleen

Flexibel, creatief en meedenkend. Dat is MEES. Soms heeft een school of bedrijf behoefte aan meer dan alleen catering, maar ook aan conceptontwikkeling. MEES denkt én werkt daarom met de opdrachtgever mee aan verbindende initiatieven, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de omgeving en gasten altijd worden verrast door de totaalbeleving.

MEES denkt altijd in kansen en uitdagingen. Laat ons meedenken over uw ideeën, dan komen we altijd tot iets moois!

Ondersteuning bij conceptonwikkeling

Conceptontwikkeling is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van MEES. Wij bieden namelijk niet alleen catering, maar ook ondersteuning bij het ontwikkelen van concepten voor bijvoorbeeld scholen of bedrijven. MEES is flexibel, creatief en meedenkend, en is daarom in staat om samen met de opdrachtgever verbindende initiatieven te ontwikkelen. Dit zorgt voor een optimale benutting van de omgeving en gasten worden altijd verrast door de totaalbeleving.

MEES denkt altijd in kansen en uitdagingen. Dit maakt ons uniek en in staat om op elk gewenst moment mee te denken over de ideeën van de opdrachtgever. Hierdoor komt het altijd tot iets moois. Bijvoorbeeld, als een school een nieuw evenement wil organiseren, dan kan MEES meedenken over de opzet van het evenement, de locatie, de catering en de totale beleving voor de gasten. Hierdoor wordt niet alleen een geslaagd evenement gegarandeerd, maar ook een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

In samenwerking met MEES kan een opdrachtgever zich concentreren op de inhoud van het evenement of project. MEES zorgt dan voor de totale beleving. Dit maakt het organiseren van een evenement of project een stuk eenvoudiger en efficiënter. MEES denkt met de opdrachtgever mee, zodat elk detail wordt besproken en elke kans wordt benut. Hierdoor is de opdrachtgever verzekerd van een geslaagde en unieke beleving voor de gasten.

Kies voor MEES

In samenvatting, MEES is een bedrijf dat meer biedt dan alleen catering. Wij zijn flexibel, creatief en meedenkend en zijn daarom in staat om samen met de opdrachtgever verbindende initiatieven te ontwikkelen. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de omgeving en gasten worden verrast door de totaalbeleving. MEES denkt altijd in kansen en uitdagingen en is daarom in staat om mee te denken over de ideeën van de opdrachtgever. Dit leidt altijd tot een mooi eindresultaat.

Neem contact op met MEES als u op zoek bent naar meer dan alleen catering. Wij denken graag mee en zorgen voor een totale beleving die gasten niet snel zullen vergeten.

Mes en vork | MEES Catering

Contact

Bedrijfscatering - Richard Hodiamont | MEES Catering
Regiomanager MEES Catering

Richard Hodiamont

Bedrijfscatering - Jorrit van Melick | MEES Catering
Directeur Van Melick Groep

Jorrit van Melick