Gezonde én energieke voeding kan ook heerlijk zijn

Catering voor scholen

Jongeren hebben een grote behoefte aan goede voedingstoffen en de verleiding tot minder verstandige keuzes is groot. Gelukkig kan gezonde én energieke schoolcatering ook heerlijk zijn! MEES staat voor ambachtelijk, natuurlijk, huisgemaakt en elke dag vers.

Wilt u ook een “chille” schoolkantine met een gezond en energierijk voedselaanbod? MEES helpt! We zijn flexibel en passen ons aan de school aan, zowel in vorm als in stijl. Zo wordt uw schoolkantine in alle opzichten uniek, trendy én smaakvol. Bovendien kunnen uw leerlingen of student ook zelf aan de slag voor en achter de schermen. Uiteraard onder professionele begeleiding van MEES.

Counter en/of restaurant

Het schoolrestaurant moet een plek zijn waar de jeugd wil chillen: trendy, passend in de schoolomgeving, met een frisse uitstraling én gezonde catering.

Gezond is ook lekker. Denk maar aan smoothies, fris water met een smaakje en een klassiek broodje Limburger. Allemaal bereid met verse producten en uitnodigend gepresenteerd. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergenen en andere dieetwensen. In de schoolrestaurants van MEES voelen uw leerlingen en studenten zich thuis.

Wist u dat MEES De Gezonde Schoolkantine steunt? Hier leest u er alles over ›

Geïnteresseerd in catering voor scholen?

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

Vergaderservice

Op sommige momenten wil je slimmer met tijd omgaan. Het is dan een uitkomst om tijdens een vergadering te lunchen. Ook hier verzorgt MEES de gehele omlijsting: van de koffie en thee tot een uitgebreide lunch of zelfs een diner. Alles wordt netjes klaargezet en achteraf opgeruimd. Zo kan uw gezelschap zich op de belangrijke zaken richten.

Vendingmachine

Hebben uw leerlingen of studenten zo nu en dan behoefte aan een oppepper? In de vendingmachines van MEES vinden ze zoete, hartige en vooral lekkere tussendoortjes. Zo bieden we naast snoep en frisdrank ook vers fruit en complete maaltijden aan. De keuze is groot, voor zowel de grote als de kleine trek.

Catering op locatie

Als school wil je op speciale momenten gastvrij voor de dag komen. Een ouderavond, kerstviering, open dag of voorlichtingsavond zijn gelegenheden waarop u uw gasten wilt voorzien van een drankje en eventueel een hapje. Met de schoolcatering van MEES heeft u hier geen omkijken naar.

En hoe leuk is het om hierbij samen te werken met leerlingen en studenten? Daarom is het mogelijk om samen met onze professionals de gehele schoolcatering tijdens evenementen te verzorgen.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?