Skip to main content

Zorgen voor een gezonde leefomgeving, dat is een van de vele taken van de GGD Zuid Limburg. Niet alleen voor alle burgers in de regio, maar zeker ook voor haar eigen medewerkers. Met veel enthousiasme kunnen wij melden dat we, bij de kantine van de GGD Zuid Limburg, GOUD hebben behaald! Samen met JOGG Heerlen (gezonde jeugd, gezonde toekomst) en de GGD Zuid Limburg hebben wij hard gewerkt om voor alle GGD’ers een gezonde kantine in te richten die helemaal voldoet aan de richtlijnen van het voedingscentrum.

MEES catering en de GGDZL dagen uit

Al sinds 2014 werkt MEES Catering succesvol samen met JOGG Heerlen. Na gezonde schoolkantines zijn nu ook andere eetomgevingen aan de beurt om voor gezond te gaan. Vandaar dat MEES Catering de uitdaging is aangegaan en alle GGD’ers dagelijks laat genieten van een prachtig aanbod aan soepen, salades, verse broodjes en natuurlijk vers fruit. Alles binnen de richtlijnen van het Voedingscentrum. Zowel MEES Catering als JOGG Heerlen zijn benieuwd welk bedrijf/organisatie het “stokje” overneemt en ook gaat voor de gezonde keuze voor hun personeel.

Een Gouden kantine iets voor u? Neem contact met ons op via info@meescatering.nl, dan komen wij graag een kopje koffie bij u drinken!