Bedrijfscatering

Meer dan catering alleen

MEES Catering begrijpt dat uw bedrijfskantine niet alleen een plek is voor een hapje en een drankje. Voor uw medewerkers is het ook een verbindende plek waar zij even kunnen afschakelen van alle drukte, variërende werktijden en flexibele werkplekken. Met aandacht voor presentatie en meedenken over concepten kan MEES u volledig ontzorgen met bedrijfscatering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder of neem vrijblijvend contact op.

Uw bedrijfscatering verzorgt door MEES

Wanneer u uw bedrijfscatering door MEES laat verzorgen dan kiest u altijd voor uniek, eigen, stijlvol en smaakvol. Onze gerechten worden elke dag vers gemaakt en worden op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd aan uw medewerkers. Daarbij houden we uw medewerkers gezond en fit met ons gezond en verantwoord aanbod.

Coffeecorner

In de coffeecorner van MEES kunnen uw medewerkers de hele dag door genieten van een kop koffie of thee met een koekje, croissantje of hartige versnapering. Het is een plek waar uw medewerkers samen kunnen komen voor een korte werkonderbreking of voor een kort werkoverleg aan de statafel.

Vending

Uit de vendingmachines van MEES kunnen uw medewerkers zoete, hartige en vooral lekkere tussendoortjes halen. Naast het aanbod snoep en frisdrank bieden wij ook vers fruit en complete maaltijden aan. Onze vendingmachines zijn voor zowel grote als kleine trek.

Maaltijdservice

Heeft uw bedrijf lange werkdagen, ploegendiensten of piekmomenten? Of komt het regelmatig voor dat uw medewerkers overwerken? Ook dan is MEES uw partner voor bedrijfscatering. MEES is flexibel inzetbaar en is de cateraar die meebeweegt! Medewerkers die overwerken of de late avondploeg kunnen ook dan genieten van een versbereide maaltijd.

MEES & BUSINESS

Wilt u uw bedrijfscatering volledig verzorgd hebben door MEES Catering? Of wilt u gebruik maken van de maaltijdservice of coffeecorner van MEES? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Contact

Bedrijfscatering - Richard Hodiamont
Regiomanager MEES Catering

Richard Hodiamont

Bedrijfscatering - Jorrit van Melick
Directeur Van Melick Groep

Jorrit van Melick